top of page

Wil jij een tuin die een antwoord biedt op de klimaat- en de biodiversiteitscrisis?

Butterfly

Ecologisch advies voor tuinen

Aanpak

Verzamelen informatie

Maakt deel uit van basispakket

Ik vraag je basisinformatie door te sturen over de tuin - adres, grondplan, bijzonderheden (huidige staat van verharding, blijft er soms voor langere tijd water in de tuin staan ...) - en eventueel ook al enkele wensen. Deze gegevens laten me toe voorbereidend werk te doen.

Tuinbezoek

Maakt deel uit van basispakket

We plannen een tuinbezoek, zodat ik de tuin (en eventueel het dak) kan bekijken en we dan ook uitgebreider kunnen praten over de wensen en de noden. Woon in je in de stad Antwerpen, dan is dit ook het ideale moment om te Klimaatpremie van de stad Antwerpen te bespreken. Na dit bezoek maak ik een vlekkenplan waarop de wensen een plek krijgen.

Opmaak beplantings- en beheerplan

Maakt deel uit van basispakket

Ik maak een beplantings- en beheerplan op. Dit kan gaan over de (her)inrichting van borders, een gedetailleerd beplantingsplan en een selectie van passende beplanting (ik combineer vaste en eenjarige planten, bollen, klimplanten, struiken en bomen).

Met het beheerplan beschik je over een tuinkalender waarin alle taken staan opgenomen die tijdens het jaar dienen uitgevoerd te worden.

Uitzetservice

Op vraag

Ik volg de bestelling en levering van het plantgoed op. Na levering zet ik de planten in pot uit op de juiste plaats, zodat je de planten enkel uit de pot hoeft te halen om ze te planten. Zo weet je zeker dat de planten de juiste plek in de tuin kregen.

Aanplantservice

Op vraag

Na het uitzetten, help ik je bij het planten.

Nazorg

Op vraag

Een nieuwe beplanting is gemiddeld na drie jaar volwassen, het gaat om levend materiaal. Daarom blijf ik voor langere tijd bij het project betrokken voor bv. praktisch seizoensadvies voor snoeien en tips voor bloeiende planten.

Prijslijst

Basispakket

Tuin kleiner tot 200m² - € 510,-

Tuin tussen 200 en 400m² - € 700,-

Tuin tussen 400 en 800m² - € 850,-

Tuin groter dan 800m² - prijs op aanvraag

incl. 21% BTW

excl. vervoerskosten (€ 0,5161/km)

Op vraag

Extra diensten zoals uitzetservice, aanplantservice en nazorg - € 66,99/u, incl. 21% BTW.

excl. vervoerskosten (€ 0,5161/km)

bottom of page